ZZP community

  Aemplify werkt graag samen. Samen met onze opdrachtgever. Samen met onze consultants. Samen met ons netwerk. Ben jij een startende óf ervaren ZZP’er met kennis van o.a. Projectmanagement, Lean management, (Proces) Automatisering, Development, Kwaliteitsmanagement en System Engineering? En maak jij graag gebruik van ons interim netwerk van consultants, opdrachtgevers en kennissessies? Zie jij net als ons de vrijheid als ondernemer, een goede samenwerking en wil jij niet alleen het beste uit jezelf te halen maar vooral ook uit elkaar? Dan komen we graag met jou in contact!

  De voordelen van ons ZZP community

  N

  Transparantie in samenwerking

  N

  Divers netwerk van zelfstandige en opdrachtgevers

  N

  Gevarieerde opdrachten

  N

  Zelfstandig te werk gaan, maar toch de voordelen en het gevoel van saamhorigheid

  N

  Eén aanspreekpunt

  N

  Ondersteuning met veel (inhoudelijke) kennis

   Projecten in verschillende branches

   Aemplify gaat voor toegevoegde waarde, voor de opdrachtgever en de zelfstandige.
   Wij zijn in het bezit van aansprekende opdrachtgevers, voornamelijk binnen de financiële dienstverlening en overheid. Om jou aan een interessante eerste of volgende opdracht te helpen, willen wij jou eerst leren kennen. Vul onderstaande gegevens in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Wij ambiëren het beste uit elkaar te halen en samen succesvol te zijn. Dit is het leidende principe van de ZZP-community. Transparantie, vertrouwen en eenvoud vormen de basis van dit succes. Binnen de community wordt kennis gedeeld, contacten uitgewisseld en vindt concrete communicatie plaats over de opdrachten en tarieven. Dit zorgt voor vertrouwen naar elkaar en een duurzame samenwerking.

   Aanmelden ZZP community

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    CV bestand(max 5mb,pdf|doc|txt )


    met onze Privacyverklaring & Algemene voorwaarden

    Kun jij ons team versterken?