Werving & selectie

  Bij Aemplify werken wij voor en samen met onze opdrachtgevers. Online op afstand en fysiek op locatie. Met onze ervaring in interim, consultancy en projectmanagement, weten we al vrij snel wat de ontwikkelingen zijn op de werkvloer. Zowel binnen de organisatie als het dynamische speelveld waarin de opdrachtgever actief is. We kennen onze opdrachtgever dan ook goed. Hierdoor weten wij waar de kandidaat aan moet voldoen en of hij past binnen de organisatie. Belangrijk vinden wij dat het gesprek met de opdrachtgever vanuit de inhoud moet plaatsvinden. Wat zijn de wensen en behoeften? Wat zijn de beweegredenen? Om zo tot een goede match te komen met elkaar. 

   Kandidaten met de juiste expertise en begeleiding

   Uit ervaring blijkt dat we dankzij Werving & Selectie, onze opdrachtgever nog beter van dienst zijn. We werven niet alleen kandidaten voor openstaande vacatures, maar kandidaten met specifieke profielen nemen we ook graag zelf in dienst. Zo hebben we kandidaten met profielen die lastig te vinden of te verleiden zijn, vaak direct zelf in huis. We geven ze de juiste (bij) scholing, training en coaching. Dit zijn de bouwstenen voor ons succes en hiermee gaan wij voor een duurzame relatie met kandidaten en opdrachtgevers.

   Onze mensen zijn gecertificeerd in één of meerdere toonaangevende methodieken. Zoals LEAN, BPM, Design Thinking, SAFe, Prince2, IPMA, ITIL en BISL. Wij hebben ervaring binnen de financiële dienstverlening en overheid. Wij kennen de bedrijfscultuur, de mensen, manier van werken en de processen.

   De voordelen van Werving & Selectie

   Meer weten over onze Werving & Selectie dienstverlening? Laat het ons weten en neem vrijblijvend contact met ons op! Wij praten u graag bij.

   N

   De opdrachtgever houdt tijd over. Wij gaan op zoek naar de geschikte kandidaat en steken hier tijd in. Zo kan onze

   N

   opdrachtgever zich focussen op andere belangrijke (core) taken.

   N

   Wij hebben een groot netwerk van professionals, waardoor een kandidaat snel wordt gevonden

   N

   Wij voeren een uitgebreide screening en gaan op zoek naar de echte passie van de kandidaat. Gecombineerd met de juiste ervaring, competenties, mindset en opleidingen. Wij gaan alleen voor de perfecte match.

   Kun jij ons team versterken?