CONSULTANCY

  Onze focus ligt op het realiseren van groei- en bedrijfspotentieel. We staan voor maatwerkoplossingen die de uitvoering van organisatiedoelstellingen van onze klanten ondersteunen. Onze expertise is het aanbieden van Strategy- en Operations Consulting op het gebied van Process & Performance en Business & IT binnen de financiële dienstverlening en overheid. Dit doen wij op interim-, project- en consultancy basis.

   Consultancy

   Als consultant bij Aemplify werk je voltijd of deeltijd op één of meerdere projecten bij opdrachtgevers en werk je individueel of in teamverband aan adviesopdrachten en uitvoerende opdrachten. We zijn goed in staat onafhankelijke adviezen te geven en staan onze opdrachtgever bij tijdens piekperiodes en/of in tijden van verandering. We zijn in bezit van actuele kennis binnen onze domeinen en volgen nauwlettend de trends en ontwikkelingen binnen onze vakgebieden.

    Specialismen

    Onze consultancy dienstverlening is gespecialiseerd in het aanbieden van Verandermanagement consultants, Process consultants, Strategy consultants, Performance consultants, Implementatie consultants en IT business consultants binnen de overheid en de financiële dienstverlening. Het drijft ons om hierin de beste te zijn.  Deze ambitie streven wij na met onze eigen consultants en samen met onze interim/consultancy netwerk bestaande uit zelfstandig professionals. 

    Onze mensen zijn gecertificeerd in één of meerdere toonaangevende methodieken. Zoals LEAN, BPM, Design Thinking, SAFe, Prince2, IPMA, ITIL en BISL. Wij hebben ervaring binnen de financiële dienstverlening en overheid. Wij kennen de bedrijfscultuur, de mensen, manier van werken en de processen.

    De voordelen van consultancy

    Consultancy staat bekend vanwege het in bezit zijn van kennisvoordeel. Maar er zijn meer redenen waarom klanten kiezen voor consultancy via Aemplify:

    N

    Onze consultants hebben een breed referentiekader door o.a. de diversiteit aan klanten

    N

    Onze consultants bieden een objectieve en onafhankelijke kijk op de situatie

    N

    Onze consultants zijn extern en hebben hierdoor minder vooroordelen bij gevoelige of politieke kwesties

    N

    Onze consultants zijn flexibel inzetbaar

    N

    Bij complexe situaties en dilemma’s, loopt de opdrachtgever met een externe consultant een lager persoonlijk en/of organisatie risico

    N

    In tijden van gebrek aan resources, vormen onze consultants een waardevolle aanvulling op bestaande interne vacatures

    Meer weten over onze Consultancy dienstverlening?
    Laat het ons weten en neem vrijblijvend contact met ons op!
    Wij praten u graag bij.

    Kun jij ons team versterken?