Projectmanagement

  Onze focus ligt op het realiseren van groei- en bedrijfspotentieel. We staan voor maatwerkoplossingen die de uitvoering van organisatiedoelstellingen van onze klanten ondersteunen. Onze expertise is het aanbieden van Strategy- en Operations Consulting op het gebied van Process & Performance en Business & IT binnen de financiële dienstverlening en overheid. Dit doen wij op interim-, project- en consultancy basis.

   Projectmanagement

   Een goede projectmanager is het cement dat een project bij elkaar houdt en zorgt dat op tijd en binnen het budget aan de kwaliteitseisen en doelstellingen voldaan wordt. Uit onderzoek blijkt dat organisaties die projectmanagement niet goed hebben ingericht en hier naar werken, gemiddeld 50% of meer van hun projecten mislukken. Projecten die de eindstreep niet halen of uit de bocht vliegen qua investering, kunnen de groei van de business vertragen. Door een project te stoppen ben je de investering kwijt en is er geen resultaat. Het stoppen en/of ontsporen van projecten heeft vaak betrekking op de randverschijnselen en niet zozeer vanwege de technische of inhoudelijke aspecten.

    Meer dan alleen deadlines en een budget vaststellen

    Projectmanagement is meer dan alleen deadlines bijhouden en een budget vaststellen. Onze projectmanagers houden het project van begin tot eind onder controle. Wij doorzien de achterliggende behoefte en het opstellen en concreet naleven van doelstellingen is hierbij essentieel. We zijn vertrouwd met het identificeren en managen van risico’s, het zorgvuldig beheren van resources, efficiënt budgetteren en duidelijk communiceren tussen diverse teams en stakeholders. We kennen elk aspect van een (verander) project. 

    Uit ervaring weten wij dat organisaties die projectmanagement goed inrichten en hier naar handelen, beter in staat zijn binnen het budget te blijven, deadlines te halen en te voldoen aan de doelstellingen en verwachtingen. Onze projectmanagers gaan met echte passie de uitdaging aan. Voor en samen met onze klant. Zodat projecten geld opleveren in plaats van geld kosten.

    Onze mensen zijn gecertificeerd in één of meerdere toonaangevende methodieken. Zoals LEAN, BPM, Design Thinking, SAFe, Prince2, IPMA, ITIL en BISL. Wij hebben ervaring binnen de financiële dienstverlening en overheid. Wij kennen de bedrijfscultuur, de mensen, manier van werken en de processen.

    De voordelen van projectmanagement:

    Meer weten over onze Projectmanagement dienstverlening? Laat het ons weten en neem vrijblijvend contact met ons op! Wij praten u graag bij.

    N

    Een realistische projectplanning

    N

    Een duidelijke focus en concrete doelen

    N

    (Strategische) afstemming met stakeholders

    N

    Een beheerd proces ingerichte kwaliteitscontrole

    N

    Het realiseren van lagere kosten

    Kun jij ons team versterken?