Onze mensen

  Onze consultants vormen Aemplify. Wat mag je verwachten van onze mensen?

  Oplossingsgericht

  Essentieel is dat alles wat we doen van goede kwaliteit is. Wij willen goed begrijpen hoe het zit. We duiken de inhoud in, baseren ons op feiten en zijn analytisch sterk waardoor wij de context van de klant goed begrijpen en tot de kern van het probleem komen. Luisteren, de juiste vragen stellen en verantwoordelijkheid nemen is essentieel. Onze collega’s zijn analytisch sterk en beschikken over goede communicatieve en sociale vaardigheden. We staan garant voor kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor onze klanten, met resultaat waar de klant oprecht wat aan heeft.

   

   Samen

   Samen betekent bij Aemplify, samen met collega’s, ons netwerk met professionals en de klant. Vanuit verschillende disciplines is het onze taak om een oplossing te hebben op het vraagstuk van de klant. Hierin bundelen wij onze krachten, voor en samen met de klant. Op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau. 

    Plezier

    Werken vanuit echte passie is werken met plezier. Dat doen wij. Met daarbij een gezonde dosis humor voor de juiste sfeer en een goede werk-privé balans. Het resultaat: maximale resultaat voor de klant.

     In ontwikkeling

     De omgeving waarin wij functioneren is altijd in beweging. Meebewegen en tegelijkertijd kritisch durven te zijn is van essentieel belang. Blijven reflecteren, ontwikkelen en uitdagen. Om zo het beste eruit te halen voor de klant als voor onszelf.

      Ondernemend

      Ondernemerschap en eigenaarschap drijft ons lef te tonen, kansen te benutten en resultaten te behalen. Wij zijn de ondernemer naast de ondernemer. Dat zit in ons denken en doen. We maken zaken eenvoudig, begrijpbaar en vooral niet complexer. We werken rechttoe-rechtaan en gaan niet voor flauwekul. 

      Kun jij ons team versterken?